Vloot

Bootnaam

Al onze WorkOut 500 boten komen “tobbedanser” te heten met toevoeging van huur-nummer. Deze naam past ook het best bij deze varende tobbe, waar U veel plezier van kunt hebben tijdens Uw vaartocht door Harlingen en omstreken. Zie vaarroutes voor de mogelijkheden.

Bouw

Workout500

Onze boten van het type WorkOut 500 zijn geschikt om met 11 personen ermee te varen zonder vaarbewijs. Echter de ervaring is, dat na een dagdeel of hele dag varen je toch niet meer personen aan boord moet hebben dan 5 tot 6. Voor de nodige comfort is het ook heerlijk om lekker languit te kunnen wegdromen op de grote banken.

Banken & Bergruimte

Ruime bank voor (foto WorkOut 700)

Luxe uitvoering ruime bank voor (foto WorkOut 700)

Ruime SB & BB banken (foto WorkOut 700)

Luxe uitvoering ruime SB & BB banken (foto WorkOut 700)

  • Stuurboord en Bakboord Banken van de Workout 500 zijn geschikt om 3 volwassenen te herbergen per kant. Voorbank zijn voor beide bootjes identiek ook geschikt voor 3 personen.
  • TIP: Bent U van plan om bootje bij ons te huren, plaats Uw spullen (eten; drinken; kleding)in een kunststof krat van maximaal 250 mm hoog en alles kan zo onder de banken geschoven worden.  Er is ruimte voor 6 kratten, zo houdt U de maximale ruimte over om comfortabel te varen.

100-virgin-PP-Foldable-Plastic-Crate.jpg_220x220

4,343 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Share This: