Nieuws

Harlingen op zijn best!        Bootjes Verhuur Harlingen  “WAD anders” 

Vanaf 12 april is er weer de mogelijkheid om kwaliteit bootjes van Aluminium te huren in het mooie waterrijke Harlingen. Rondvaren door Harlingen en omstreken, genieten van de zee, zeehavens, singels en grachten en/of gebruik maken van onze Arrangementen. Verwen luxe op het water, boten zijn voorzien van luxe bootkussens met perfecte zit of lekker liggen op de grote banken. Al met al voor een ultieme beleving op het water, aanschouwen van de ondergaande zon en lekker genieten van uw Happertjes Arrangementen.

Wilt u zelf gaan varen dan huurt u onze nieuwe WorkOut 500 en neemt Uw eigen proviand mee er kan tot 350Kg aan eten en drinken meegenomen worden. Deze stabiele en veilige bootjes heten allemaal “Tobbedanser” met een bepaald volgnummer. Deze naam past ook het beste bij deze varende tobbe met veel zit en lig comfort.

Tevens rondvaarten door Harlingen met aan boord de officiële Stadsgids die u het nodige kan vertellen over de geschiedenis van Harlingen, meer info zie de Doe Activiteiten.

Wij hanteren “Mooi weer Garantie” dit houdt in: Huur en/of arrangement alleen doorgang plaats vind als het minder of gelijk waait als 6 Bf en regenkans minder als 60%. Uw huur en/of arrangement schuift gratis door in overleg tot eerst volgende mogelijkheid en beschikbaarheid. 

In samenwerking met een groot aantal Harlinger Horeca ondernemers organiseren wij onze “Happertjes Arrangementen” het gehele verhuurseizoen.  Vertrek is vanaf het stadspodium aan de Voorstraat.  Eten, Smullen, smikkelen & drinken dobberend op het water genieten van al het moois wat Harlingen als haven te bieden heeft!

Het hele vaarseizoen kunt u gebruiken maken van onze Doe Activiteiten.

4,251 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Share This: