Nieuws

Harlingen op zijn best!

Per 30 maart is er de mogelijkheid om kwaliteit bootjes van Aluminium te huren in het mooie waterrijke Harlingen. Het rondtoeren door Harlingen genieten van de zee, zeehavens, singels en grachten en/of gebruik maken van onze Arrangementen. Verwen luxe op het water, boten zijn voorzien van luxe bootkussens met perfecte zit of lekker liggen op de grote banken. Al met al voor een ultieme beleving op het water.  Aanschouwen van de ondergaande zon en lekker lui liggend op het Wad voor anker genieten van uw Happertjes Arrangementen.

 

12001011_893277604075945_6730925326306284623_o

Liggend voor anker de boten zien gaan en komen!

 

Wilt u zelf gaan varen dan huurt u onze nieuwe WorkOut 500 en neemt Uw eigen proviand mee er kan tot 350Kg aan eten en drinken meegenomen worden. Deze stabiele en veilige bootjes komen allemaal Tobbedanser te heten met een bepaald volgnummer. Deze naam past ook het beste bij deze varende tobbe met veel zit en lig comfort.

Tevens rondvaarten door Harlingen met aan boord de officiële Stadsgids die u het nodige kan vertellen over de geschiedenis van Harlingen, meer info zie de Doe Activiteiten.

Rondvaart op een mooie zomeravond? Kan allemaal, we kunnen per keer 10 personen de mooiste stad aan het wad laten zien enige wat u moet doen is bellen 06-53736629 of online boeken en dat voor € 7,50 pp. Minibar is aan boord en rekent alleen af hetgeen u nuttigt. Direct boeken voor de Harlinger Zeehaven Tour. Van 20 juli tot 01 september 2018.

Wij hanteren “Mooi weer Garantie” dit houdt in: Huur en/of arrangement alleen doorgang plaats vind als het minder of gelijk waait als 6 Bf en regenkans minder als 60%. Uw huur en/of arrangement schuift gratis door in overleg tot eerst volgende mogelijkheid en beschikbaarheid. Dat moment bepaald uzelf in onze online agenda. Aan deze online agenda hebben vaste/regelmatige huurders veel voordeel en WIN kansen voor gratis vaartochten. 

In samenwerking met een groot aantal Harlinger Horeca ondernemers organiseren wij onze “Happertjes Arrangementen” het gehele seizoen van 30 maart tot 11 november 2018.  Vertrek is vanaf het stadspodium aan de voorstraat.  Veel verwachten wij van ons origineel bedacht idee en zal blijken of dit een toeristische attractie voor Harlingen gaat worden. Eten, Smullen, smikkelen & drinken dobberend op het water genieten van al het moois wat Harlingen als haven te bieden heeft!

Het hele vaarseizoen kunt u gebruiken maken van onze Doe Activiteiten.

 

Staffel-kortingen tot wel 20%

Voor vaste klanten is er korting mogelijk tot 20% per seizoen op reserveren/boeken van dagdelen exclusief opties

 

1,406 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Share This: