Nieuws

Harlingen op zijn best!        Bootjes Verhuur Harlingen  “WAD anders” 

Zelf rondvaren in onze stabiele kwaliteits bootjes van aluminium door het mooie waterrijke Harlingen en omstreken, singels en grachten en/of gebruik maken van onze Arrangementen. Verwen luxe op het water, boten zijn in de luxe variant voorzien van luxe bootkussens met perfecte zit of lekker liggen op de grote banken. Al met al voor een ultieme beleving op het water, aanschouwen van de ondergaande zon en lekker genieten van uw Happertjes Arrangementen.

Wilt u zelf gaan varen dan huurt u onze nieuwe WorkOut 500 en neemt Uw eigen proviand mee er kan tot 350Kg aan eten en drinken meegenomen worden. Deze stabiele en veilige bootjes heten allemaal “Tobbedanser” met een bepaald volgnummer. Deze naam past ook het beste bij deze varende tobbe met veel zit en lig comfort.

Tevens rondvaarten door Harlingen met aan boord de officiële Stadsgids die u het nodige kan vertellen over de geschiedenis van Harlingen, meer info zie de Doe Activiteiten.

Wij hanteren “Mooi weer Garantie” dit houdt in: Huur en/of arrangement alleen doorgang plaats vind de temperatuur zich boven de 15 graden bevind, als het minder of gelijk waait als 6 Bf en regenkans minder als 60%. Uw huur en/of arrangement schuift gratis door in overleg tot eerst volgende mogelijkheid en beschikbaarheid. 

 6,322 total views,  5 views today

Share This: