Welkom

Zelf varen op zoet & zoutwater in Harlingen de enige Friese havenstad liggend aan de Waddenzee, officieel UNESCO werelderfgoed!

of

U laten varen en genieten van onze bekende Happertjes Arrangementen vanaf het stadspodium in het centrum. Het gehele seizoen gebruik maken van onze Doe Activiteiten voor iedereen is er keus.

 IMG_5933

IMG_5402

13310542_1615396772107816_6353063316474655293_n

  • ONLINE boeken voor trouwe klanten kan deze staffel-korting oplopen tot 20% korting per vaarseizoen.
  • Bellen kan natuurlijk altijd 06-53736629. U bouwt dan echter geen korting percentage op en maakt geen kans op grabbelton actie voor gratis vaartocht. Dit alles op basis van beschikbaarheid, online boeken bespaart U eventuele teleurstelling
  • In combinatie met onze Kraskaart kan dit voordeel zelfs oplopen naar 30% korting op al onze diensten; activiteiten & arrangementen.

U kunt alvast een voorproefje zien hetgeen straks allemaal mogelijk is. Varen op zoet & zoutwater, schutten in Harlingen, rondgang door de havens, snack stop in hartje Harlingen of een hoogstaande culinair lunch.

Diverse arrangementen zijn in voorbereiding. Houdt de website en Facebook in de gaten!

Bezoek in Harlingen de bouw van replica Willem Barentzs, museum Hannemahuis & Harlinger aardewerk en tegelfabriek zeker de moeite waard.  U kunt de boot zie foto hieronder bijna voor de deur neerleggen. In Franeker het bekende Planetarium en/of het kaatsmuseum alle te bezoeken op eigen vaargelegenheid met uw gehuurde boot.

Voorstraat Harlingen

Voorstraat Harlingen met nieuw terras en aanlegsteiger

Ook bieden we u de mogelijkheid voor een rondvaart met officiële stadsgids, die u alles kan vertellen over de geschiedenis van Harlingen tijdens de vaartocht door het centrum van Harlingen en de Harlinger-havens.

IMG_3236

BBQ onderweg met familie en vrienden; een bedrijfsuitje of gezellig weg met de buren onze bootjes geschikt tot max. 11 personen per boot.

Volg ons op sociaal media

Facebook_logo-7 Twitter_Logo_Hd_Png_04  path_pinterest_logos Instagram LinkedIn

3,615 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Share This: