Arrangementen

 

IMG_5408 - kopie

Voor het komende vaarseizoen zijn we druk bezig met het samenstellen van diverse activiteiten & arrangementen te denken valt o.a. aan diverse musea in de regio, bierproeverij, whiskey proeverij, berenburg proeverij allen met rondleiding.

Voor iedereen hebben wij keus of verzorgt in de vorm van een arrangement of zelf varen en zelf zoveel eten en drinken meenemen. Als U wilt kan er wel tot 350 kg aan proviand mee.  Onder de banken hebben wij veel bergruimte als U dit in kunststof kratten plaatst van maximaal 25cm hoogte, schuift U dit zo onder de banken en behoud U op onze boten zoveel mogelijk beenruimte. 

Geschikte uitstapjes voor o.a. Uw familiefeest, bedrijfsfeest, afdelings uitje, schoolreünie, vereniging, buren-dag, vriendinnen-dag voor elk wat wils, maximaal 11 personen per bootje. We gaan starten met 2 bootjes in het nieuwe vaarseizoen maar deze zullen de komende tijd worden uitgebreid.

Houdt Facebook, Twitter, website & nieuws pagina in de gaten.

 

 

 

Smartpin betalingen

Betalingen op de dag zelf kunt U uitvoeren dmv Smartpin, wij toetsen het bedrag in en U hoeft alleen Uw pinpas in de kaartlezer te plaatsen en de betaling uit te voeren.

Voor de doe activiteiten kunt U ook de borg aanbetaling a € 100,00 mee voldoen. U ontvangt dit bedrag van de borg aanbetaling terug indien u het schip schadevrij, schoon, opgeruimd en op tijd weer bij ons inlevert. We storten dit bedrag bij binnenkomst retour.

 z-betalen-smartpin-hoe-werkt-het-stap2_29730964

 

 

 

 

Check de beschikbaarheid voor een Arrangement

Voor boeken en reserveren zie ieder afzonderlijke Arrangement pagina en volg de aanwijzingen.

 

 

 

2,048 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Share This: